Toborzási kisokos
T U D A T O S cégvezetőknek

Így válhatsz Te is álomvezetővé

👈 Mik a jó vezető ismérvei?

👈 Mire kell figyelniük a vezetőknek?

👈 Mik a legújabb toborzási trendek?


…és ez csak néhány kérdés, amire választ kaphatsz!

Összegyűjtöttünk egy egyszerű, érthető, és nem utolsó sorban INGYENES tanulmányban mindent, amit tudnod kell a jövőre nézve.

„Nem én vagyok cégvezető, hanem a férjem. Őt próbáltam meggyőzni arról, hogy ezzel sokat fejlődhetne. Azóta, mintha kicserélték volna. A 180°-os fordulat a vállalkozás életébe is pozitív irányú változásokat eredményezett.”

„Nagyon sokat olvasok a témában, illetve előadásokra is járok, azonban mindig azt hiányoltam, hogy  ezek egy témát veséznek ki. Ebben az e-bookban nagyszerűen össze van gyűjtve az, ami az „álomvezetővé” váláshoz kell. Azt hiszem, rengeteget fejlődtem és ezt az alkalmazottak visszajelzései is bizonyítják. ☺ „

„Természetesen nehéz volt a régi vezetési szokásokat megváltoztatni, de bátran mondhatom, hogy sikerült! Rájöttem, hogy igazából szeretek fejlődni… hiszen minden egyes változtatás pozitív hatását számok támasztják alá.”

A tanulmány tartalmaz mindent, amit érdemes tudni arról, hogy hogyan lehetsz TE a jövő álomvezetője!

Töltsd le most INGYENESEN!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A gomb megnyomásával elfogadod az IDEASOL Magyarország Kft. Adatvédelmi Nyilatkozatunkatát és hozzájárul ahhoz, hogy hírleveleket küldjünk Önnek.