VOLT MUNKÁD – VAN REMÉNY – LESZ MUNKÁD

A kialakult helyzetnek köszönhetően nagyon nehéz helyzetbe kerültek a MUNKAVÁLLALÓK is – ezt kétséget kizáróan mi mint munkaerő közvetítő tudhatjuk a legjobban. Tízezrek, akár százezrek maradtak és maradnak a jövőben munka nélkül. Mi pedig úgy érezzük, hogy kötelességünk segíteni ezen a kialakult embert próbáló állapoton. Családtagjaink, barátaink, ismerőseink, kollégáink most számítanak Ránk, és számítanak Rád is!

Rengetegen keresnek munkát, akiknek a megfelelő helyre történő csoportosítása, akár átképzésen keresztül komoly koordinációt igényel. A két oldal problémáját így lehet egyidejűleg csillapítani, sőt akár megoldani!

A cégeknek nagyobb szükségük van jelenleg jó ÉRTÉKESÍTŐKRE mint valaha. Olyan értékesítőkre van most szükség, akik a megváltozott körülmények között is eredményesek. A piac nyitottá vált azok számára is, akik eddig nem dolgoztak az értékesítés területén, de a megváltozott körülmények miatt állás nélkül maradtak vagy szívesen váltanának, kipróbálnák magukat az értékesítés területen.

A cél közös: a hirtelen munka nélkül maradt értékes munkaerő azonnali segítése!

Jelenleg több száz cég keres csak Budapesten értékesítőket, értékesítési vezetőket, területi képviselőket, kimondottan kedvező munkavállalói feltételekkel. Célunk, értékes munkaerőhöz segíteni a cégeket és stabil munkahelyet, biztos megélhetést biztosítani a nehéz helyzetbe került, de dolgozni akaró munkavállalók számára.

Akár kezdőként, akár gyakorlott értékesítőként, útmutatásainkat követve garantáltan, gyorsan segítünk megfelelő állást találni számodra.

Töltsd ki Te is az alábbi kérdőívet, amivel felmérhetjük, hogy tudunk segíteni minél hamarabb!

Kiken segít ez?

▶ Akik egyik napról a másikra lettek munkanélküliek, vagy váltanának, kipróbálnák magukat új területen. ◀

▶ Akik nem a kifogásgyártásban és a segélykérésekben látják a megoldást, hanem az irányítás saját kézbevételével. ◀

▶ Akik rövid időn belül szeretnének újra munkába állni, vagy akár új területen dolgozni, ezzel biztosítva a megélhetésüket. ◀

Mi, az IJOB csapata azon dolgozunk, hogy ne legyen és ne is kerülhessen veszélybe a megélhetésed a következő munkahelyed megtalálásával.

Ha kitöltötted a kérdőívet a munkakereséseddel kapcsolatos információkkal, igényekkel, hamarosan küldjük Neked az azonnali, aktuális álláslehetőségeket, hogy mihamarabb munkába állhass.

Üdvözlettel: