Eleged van a pocsék termékekből és értéktelen szolgáltatásokból?

Visszatérő ügyfeleknek értékesíteni mindig könnyebb.. Miért ne adhatnál el többször ugyanannak a cégnek?!

Átlagon felüli, magas jutalékot szeretnél, amit ki is fizetnek Neked? …HETI kifizetéssel?!

Frusztrál, hogy egy képzetlen, felkészületlen értékesítési vezető teszi tönkre napjaidat?

MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK JÖNNÖD?

Sok üzlet szeretne alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, ami miatt újszerű kereslet alakul ki a piacon. Így a mi számításaink szerint (is) eljött a MI időnk!

Nálunk nem kell meetingekre járnod, hiszen pontosan tudni fogod mi a feladatod. Így napi 30 percben mindent meg tudunk beszélni.

Profi rendszerünknek köszönhetően nem kell órákat töltened szerződések dokumentálásával sem. Ezek automatikusan generálódnak.

Mivel nagyon sok esetben teljesítünk újrarendelést, nem veszélyeztet bennünket, hogy “kimerül” a piac. És mint tudjuk, munkaerőre mindig szükség van.

Várunk szeretettel csapatunkba, ha…

 • -borzasztóan kitartó vagy
  Annak ellenére, hogy sok a visszatérő ügyfél, dolgoznod kell azért, hogy új partnerekkel működhessünk együtt.

 • -megtartod az ígéreteid
  Cégünk sikere a magas szintű munkavégzésben és a profizmus megtartásában rejlik. Ahogyan a többi feladatkörben, úgy az értékesítésben sem térhetünk el „titkos receptünktől”.

 • -átlagon felüli, magas jutalékot akarsz
  Már egyetlen megrendeléssel is zsebre tehetsz 300 e Ft jutalékot. (Átlag jutalék / átlag ügylet 120.000 Ft)

Más cégnél fogod jól érezni magad, ha…

 • -negatívan állsz a kihívásokhoz
  Számunkra az lenne az ideális, ha lelkesen és motiváltan fognál bele a „nehezebb” üzletekbe és a problémák megoldásába is. Mi is örülünk, ha könnyen megy, de sajnos ez nem mindig van így, és ha nem szereted a kihívást, nem mi vagyunk a Te tereped.

 • -ki vagy égve
  Értékesítőként fontos, hogy energikus és motivált légy. Ha már most azt érzed, hogy utálni fogod ezt a munkát, és unott hangon nyögsz majd egy „hát jót” Krisztián ajánlatára a telefonban, akkor inkább pihenj egy kicsit.

 • -tíz másik termék mellett ezzel is akarsz foglalkozni
  Nekünk elkötelezett értékesítőre van szükségünk. Ha nincs elég időd ránk, ha nem tudsz áldozatokat hozni értünk, és kérdőjelekkel írod majd a naptáradba a tőlünk kapott feladatokat – akkor sajnos nem a tőlünk kapott feladatok lennének az ideálisak számodra.

Hogyan nézne ki egy napod?

0%
Az időd 65%-át a leadek felkutatásával fogod tölteni.
0%
30%-ot tesz ki az ügyfelekkel való kommunikáció.
0%
Csupán a munkaidőd maradék 5%-át kell ajánlatok és szerződések adminisztrálására, illetve a jutalékod elszámolására fordítanod.

Ha mindezek tudatában szívesen erősítenéd a folyamatosan fejlődő és sikerességre törekvő munkaerő-közvetítéssel foglalkozó IJOB.hu csapatát, akkor jelentkezz a lenti űrlapon!

Hogyan zajlik a kiválasztás?

Töltsd ki az űrlapot, kövesd az ottani utasításokat

A jelentkezésed elküldése után kapsz egy visszaigazoló email-t.

Ha a jelentkezésed alapján jó esélyed van a pozícióra, akkor pár napon belül felhívunk a megadott elérhetőségeden (ha nem feleltél meg, arról email-ben értesítünk)

Sikeres elbírálás esetén egy rövid, 20-30 perces személyes interjún veszel részt, hiszen fontos, hogy megismerjük egymást.

Ha az interjút követően szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor másnap már kezdhetsz is! (ha előző munkahelyeden köt a felmondási idő, akkor ezt is figyelembe tudjuk venni.)

JELENTKEZZ BÁTRAN!

Ha bármi kérdésed van, keress fel minket elérhetőségeink egyikén:

E-mail: info@ijob.hu

Telefon: +36-1-788-4795

Mobil: +36-70-774-5658