Munkaerőkiválasztás, fejvadászat pénzvisszafizetési és elégedettségi garanciával, sikerdíjért!

Szolgáltatásaink

IT fejvadászat

Azoknak,
akik az ideális IT szakembert keresik.

Munkaerő közvetítés

Azoknak, akik szeretnék ha levennék a vállukról a kiválasztás időigényes és bonyolult folyamatát.

Felső- középvezető fejvadászat/Executive search

Azoknak, aki vezetői vagy speciális szaktudást igénylő pozícióba keresnek embert.

IT fejvadászat

Mai felgyorsult világunkban egyre nagyobb a kereslet a jó IT munkaerő iránt, ami ma hiányszakmának is számít Magyarországon. Sok partnerünk azért keres fel minket, mert elege van abból, hogy több százezer Ft-ot kifizet álláshirdetésre, amire végül vagy senki nem jelentkezik, vagy ha jelentkeznek is, nem felelnek meg az elvárásoknak.

Ebben tudunk nagy segítséget nyújtani IT fejvadászat szolgáltatásunkkal, mely megbízásaink 70%-át teszi ki, profi szakértő IT recruiterekkel dolgozunk, akik a pontos kötetelménylistának (pozícióleírásnak) megfelelő jelölteket “vadásszák” le megbízóinknak.

Munkaerő közvetítés

Szakértőink átveszik tőletek a kiválasztás jelentős részét, a jelöltek ebben az esetben egy jól előkészített szűrésen és alapos telefonos tesztelésen esnek át. Kiszűrjük az alkalmatlan jelölteket, majd tesztfeladatot végeztetünk velük ezzel, hogy garantáltan a megfelelő szakembereket adjuk át Önöknek. A jelöltek alapos előzetes szűrése miatt,  bátran vállalunk az általunk küldött jelöltekre garanciát.

Nektek nincs más dolgotok, mint fogadni a potenciális jelölteket!

Felső- középvezető fejvadászat/Executive search

A Felső- és középvezető fejvadászat/executive search esetén különösen fontos a tűpontos pozíció felmérés, hiszen itt történik meg a vezetővel szembeni elvárások, célok és feladatok meghatározása.  

Mi, az iJob-nál az executive search keretében keresett pozíciókat nem hirdetjük meg, hanem különböző adatbázisok, szakmai kapcsolatok és más fejvadász-executive search partnereink ajánlásával, közvetlen kereséssel vadásszuk a megfelelő szakembereket. 

Dőlj hátra, és élvezd, hogy tapasztalt csapatunk elvégezi helyetted a munka nehezét!

Mennyibe kerül megtalálni a tökéletes csapattársat?

Fejvadász áraink minden esetben egyediek, a Te igényeidre szabva és az aktuális pozíciónak megfelelően. Ha kíváncsi vagy a pontos összegre, nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni tőlünk! Töltsd ki az űrlapot, és mi 4 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megkaphasd személyre szabott, egyedi ajánlatodat!

Engedd, hogy szakértők segítsenek a tökéletes ember megtalálásában!