Nem találod a megfelelő IT-s szakembert?

Ne pazarolj még több értékes időt a keresésével!

👩‍💻 Bízd rá profikra, és dolgozz végre tehetséges, megbízható kollégákkal! 👨‍💻

IJOB.hu

Munkaerő kiválasztás garanciával, sikerdíjért!

Mint minden céget, minket is érintett a COVID, a home office lehetősége új távlatokat nyitott meg számunkra.  A munkaerőpiac alapos tanulmányozása után úgy döntöttünk, hogy mi az IJOB-nál szakosodunk az IT szakemberek toborzására, ezért a már meglévő profi IT recruiter csapatunkat bővítettük.  Akár remote típusú, akár onsite munkára keresel munkaerőt, mi megtaláljuk Neked az ideális munkatársat! Az elmúlt évben sikeresen közvetítettünk több speciális IT pozícióra munkatársat megbízó cégeink nagy örömére! Elmondhatjuk, hogy egy-egy ilyen elhelyezést nagy sikerként élünk meg, főleg annak tudatában, mennyire speciális lehet egy ideális IT szakember megtalálása!

Bízd a kiválasztást profi toborzókra!

Kérj egyedi árajánlatot!

Miért az IJOB?!

Kezdetben online marketinggel, majd felhasználóbarát, innovatív szoftverek (webáruházak, CRM rendszerek) fejlesztésével foglalkoztunk, majd több évnyi tapasztalatnak köszönhetően a meglévő területek mellett saját munkaerőközvetítői ügynökséget hoztunk létre a szektorban. Ez lett az iJob. Kollégáink a hazai piacon elismert, de már a globális piacon is jártas szakemberek, feladataikat nagy odafigyeléssel, magas színvonalon végzik a hazai IT szektor területén.

Segítünk megtalálni A csapatjátékost!

Nincs szabad ember, az álláshirdetések IT területen ma már nem működnek. Fejvadászok vagyunk, a jelölteket különböző adatbázisokból, direkt módon megkeressük, és megküzdünk konkurens állások tömegével, hogy megbízóinknak a lehető legjobb jelentkezőket hozzuk az adott követelményeknek megfelelően.

Nincs 100% siker, még nálunk sem, de törekszünk gyors, korrekt kommunikációra, jelezzük, ha nem tudjuk megtalálni a kért embert, tanácsot adunk, hogy min kellene változtatni, hogy partnerünk állását elfogadják.  

Kíváncsi vagy hogyan lehet teljesíteni egyedi igényeket?

Milyen pozícióra lehet és milyenre nem lehet találni embereket?

Tudni szeretnéd tudunk-e neked segíteni?

Kérj egyedi árajánlatot most!

.NET programozó, Android fejlesztő, C++ programozó, Informatikai biztonsági szakértő, iOS fejlesztő, IT-elemző, IT-helpdesk,
IT-projektmenedzser, IT-tanácsadó, IT-tervező, IT-tesztelő, Szoftvermérnök
Javascript programozó, Oracle programozó,
PHP-programozó, PLC-programozó Python programozó, Rendszergazda, Webmaster, -adminisztrátor,
és további az IJOB segítségével betöltött pozíciók…

Elmondhatom, hogy meglepően profi és összeszedett csapatot ismertem meg az Ijob munkatársaiban.
Már az előkészület fázisa, amikor az árajánlat elkészítéséhez kértek infót kollégái, meggyőzött róla, hogy alapos és körültekintő céggel van dolgom.

Az igény lista összeállítása is profizmusról és nagy tapasztalatról árulkodott. A pontosságról nem is beszélve. A visszahívási ígéretet is percre pontosan teljesítették.
A keresés meglepően hamar hozott eredményt, ráadásul köztük volt az a jelölt is, akivel végül megállapodtunk. Ezúton is szeretném megköszönni a hozzáértő és hatékony munkát!

Turi Szabolcs , társtulajdonos, Licon Kft.

“Szeretném én is megragadni az alkalmat, hogy kiemeljek néhány pontot az együttműködésünkről.

Anita szuper aranyos és proaktív, szerintem nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül gördülékeny köztünk a kommunikáció és habár tudom, hogy a pozícióink nem könnyűek mégis nagyon jó jelölteket kapunk Anitától.

Nagyon hálásak vagyunk mi is a sok munkáért és a értő figyelemért. Csak így tovább! 🙂 “

Szulyovszky Fanni Talent Management Specialist, XAPT Kft.


Legyetek Ti a következők!