Munkaerő kiválasztás garanciával, sikerdíjért!

A 2012-ben alakult online marketing területére, illetve felhasználóbarát, innovatív szoftverek fejlesztésére szakosodott anyavállalat több évnyi tapasztalatszerzést követően, saját munkaerőközvetítőjében, az IJOB-ban kívánja kamatoztatni szakértelmét. Az IJOB.HU azzal a céllal alakult, hogy a hazai KKV-szektor humánerőforrás területén felmerülő hiányhelyzetre nyújtson maradéktalan és profi szintű megoldást.
Szeretnénk segítséget nyújtani, mind a munkaadóknak, mind a munkavállalóknak, hogy megtalálhassák a tökéletes kollégát, illetve munkahelyet. Ezzel biztosítva, hogy a vállalatok saját szakterületükön, iparágukon belül még hatékonyabban üzemelhessenek, és csak arra koncentráljanak, ami a sikeres működésükhöz feltétlenül szükséges.

Sikereinket a folyamatosan fejlődő piacon, az egyre innovatívabb technológiát alkalmazva értük el, folyamatos fejlődésünknek köszönhetően pedig hatékonyabb segítséget nyújtunk ügyfeleink számára, hogy a lehető legjobb munkaerőt találhassák meg. Minőségileg és mennyiségileg, a határidőket minimálisra csökkentve és betartva, a maximális hatékonysággal teljesítjük megbízásainkat a tökéletes ügyfélélmény elérése érdekében.

Rólunk - Munkaerő kiválasztás garanciával, sikerdíjért!
0
Az IJOB-ot megalapozó vállalat elindulása
0
Munkaerő közvetítése alkalmi jelleggel
0
Munkaerő toborzása nagyüzemben
0
Részt veszünk az első konferencikiállításunkon

IJOB.HU – az ideális munkatárs!

Házhoz visszük a legtehetségesebbeket.