• Ne csak keress, találj is! – IJOB

Elhozzuk SZÁMODRA a legkiválóbb mérnök tehetségeket!

A tökéletes mérnök szakember csak egy karnyújtásnyira van az IJOB-bal! Legyen szó számítógépes, elektromos, gépészeti vagy más műszaki területeken, a segítségünkkel Nálad landol a legmegfelelőbb munkatárs!

Tapasztalt és elkötelezett csapatunk minden igényedet figyelembe veszi, hogy Neked már csak a legkiválóbb mérnöki tehetségeket ajánlhassuk.

Miért az IJOB?

Szakértelem és tapasztalat

Cégünk a mérnök szakma terén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik. Szakértelmünk segítségével az iparág legjobb szakembereit találhatod meg.

Egyedi módszerek

Minden ügyfelünk egyedi igényeire fókuszálunk, és a lehető legmegfelelőbb mérnöki jelöltekkel kötünk össze Titeket. Mérnöki pozíciókra specializált szakértőink gondosan felmérik a készségeket és a személyiséget, hogy biztosítsák a tökéletes illeszkedést.

Gyors és hatékony folyamat

Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért gyorsan és hatékonyan dolgozunk. A széles körű hálózatunknak és a legújabb fejvadászati ​​módszereknek köszönhetően gyorsan megtaláljuk a megfelelő jelölteket.

Megbízhatóság

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Minden erőforrásunkat bevetjük, hogy biztosítsuk az elégedettségedet a kiválasztott mérnöki szakemberrel.

Garancia

A garancia mindig egy biztos, stabil pont lehet egy együttműködés kapcsán. Az élet minden területén nyugodtabb érzést biztosít számunkra, ha a termékért garanciát vállalnak, mi pedig sikerdíj fejében szolgáltatunk!

Tegyél vállalkozásod sikeréért és növekedéséért.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és indítsd el a tökéletes mérnök csapat keresését!

3x-os garancia

Keresési garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy 30 napon belül küldünk nektek pozíciótól függően 3-5 embert, akik megfelelnek a 45 pontos kritérium listának, amit közösen állítotok össze a HR specialistánkkal, hogy tényleg minden igény napvilágot lásson.

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem találtok megfelelő jelöltet, a sikerdíjunkat 100%-ban visszafizetjük!

Kérdezés és indoklás nélküli Pótlás garancia

Ha a pályázó és a köztetek lévő munkaszerződés (vagy bármilyen jellegű szerződés) a garancia-időn belül akármilyen okból kifolyólag megszűnik akkor mi 30 napon belül újabb – a követelmény listának megfelelő – jelölteket közvetítünk.

Legfontosabb információk az IJOB-ról

Ismerd meg vállalkozásunkat és azt, hogyan dolgozunk Ügyfeleinkért!

  • az iJob profi munkaerő-szakértőkkel és különböző (IT, Mérnöki, Vezetői, Értékesítői, adminisztratív ) területekre szakosodott recruiterekkel dolgozik, akik kiterjedt kapcsolati hálózatrendszerük segítségével kutatják fel, keresik meg és választják ki a speciális szakembereket

  • nálunk a fejvadászat díja nem az éves bér x %-a, hanem fix sikerdíj, ezért nem érdekünk, hogy minél drágább / magasabb fizetést kérő munkatársat találjunk Nektek

  • dedikált kapcsolattartót biztosítunk Nektek a keresés ideje alatt!

  • minden pozícióra egyedi árajánlatot készítünk, amit (tárgyalás, vagy pozíció-leírás beérkezte után) 24 órán belül ki is küldünk Nektek!

  • arra törekszünk, hogy a megbízóinknak korrekt információkkal szolgáljunk, ha nem tudjuk teljesíteni az adott pozícióra a megfelelő szakembert, azt is kommunikáljuk, nem tűnünk el szó nélkül!

  • a keresés elkezdése után is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot Veled, mint megbízóval és a leendő munkatárssal is, nem hagyjuk magára ügyfeleinket!

Így vélekednek az IJOB-ról az ügyfeleink

Bogdán Dávid ügyvezető Salonic International Kft.
Nagy Ildikó HR Manager Diaverum Kft.
SERCO INFORMATIKA Zrt.
Pintér-Tóth Tünde HR Generalista SK ON HUNGARY Kft.
Sztankovjánszky Szilvia, HR specialista iDATA Kft
Szulyovszki Fanni, Talent Management Specialist XAPT KFt.

Segítünk megtalálni A csapatjátékost!

Nincs szabad ember, az álláshirdetések különböző területen ma már nem működnek. Fejvadászok vagyunk, a jelölteket különböző adatbázisokból, direkt módon megkeressük, és megküzdünk konkurens állások tömegével, hogy megbízóinknak a lehető legjobb jelentkezőket hozzuk az adott követelményeknek megfelelően.

Nincs 100% siker, még nálunk sem, de törekszünk gyors, korrekt kommunikációra, jelezzük, ha nem tudjuk megtalálni a kért embert, tanácsot adunk, hogy min kellene változtatni, hogy partnerünk állását elfogadják.

Kíváncsi vagy, hogyan lehet teljesíteni egyedi igényeket?

Milyen pozícióra lehet és milyenre nem lehet találni embereket?

Tudni szeretnéd tudunk-e neked segíteni?

30+

Éves tapasztalat

50.000+

Önéletrajz minősítése

1.500+

Személyes interjú

300+

Sikeres kiválasztás

Bízd a kiválasztást profi toborzókra!