És még sokan mások…

Elmondhatom, hogy meglepően profi és összeszedett csapatot ismertem meg az Ijob munkatársaiban.
Már az előkészület fázisa, amikor az árajánlat elkészítéséhez kértek infót kollégái, meggyőzött róla, hogy alapos és körültekintő céggel van dolgom.

Az igény lista összeállítása is profizmusról és nagy tapasztalatról árulkodott. A pontosságról nem is beszélve. A visszahívási ígéretet is percre pontosan teljesítették.
A keresés meglepően hamar hozott eredményt, ráadásul köztük volt az a jelölt is, akivel végül megállapodtunk. Ezúton is szeretném megköszönni a hozzáértő és hatékony munkát!

Turi Szabolcs , társtulajdonos, Licon Kft.

“Szeretném én is megragadni az alkalmat, hogy kiemeljek néhány pontot az együttműködésünkről.

Anita szuper aranyos és proaktív, szerintem nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, rendkívül gördülékeny köztünk a kommunikáció és habár tudom, hogy a pozícióink nem könnyűek mégis nagyon jó jelölteket kapunk Anitától.

Nagyon hálásak vagyunk mi is a sok munkáért és a értő figyelemért. Csak így tovább! 🙂 “

Szulyovszky Fanni Talent Management Specialist, XAPT Kft.

“Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi jó jelöltet fogunk kapni!”

Nagy Ildikó, HR Manager, Diaverum Hungary Kft.

Sok problémánk volt régen az új alkalmazottak kiválasztásával és felvételével, de mióta az IJOB végzi ezt, hatalmas teher került le a vállunkról.

Pap Beáta, Szabadalom - Védjegy Kft.

Évek óta eredményesen működünk együtt. Sokat küzdöttünk, hogy felépítsük a jó csapatot, de ezt csak velük sikerült megvalósítani.
Köszönöm a segítséget!

Nietsch Péter, Háttérország Kft.

Miért fontosak a fejvadász referenciák?

Egy igazán sikeres fejvadász cég rendelkezik fejvadász referenciákkal a szükséges területen és piacon. A másik ilyen mérce a tapasztalat, például mennyi sikeres elhelyezése volt, milyen cégekkel dolgozott együtt és az is sokat elárul egy fejvadász cégről, ha visszajáró, állandó partnerei is vannak. A fejvadász referenciák akkor nagyon fontosak, amikor a munkaerő keresés eljut abba a fázisba, hogy választanunk kell a fejvadász cégek között.

Hol nézzük meg a fejvadász referenciákat?

Legjobb mindig az adott fejvadász cég honlapjára menni, és ott megnézni a fejvadász referenciákat, ami a legtöbbször a főoldalon, vagy a munkáltatóknak szóló menüpont alatt szerepel.

Mit árulnak el a fejvadász referenciák a fejvadász cégről?

Többek között megtudhatjuk, milyen cégekkel dolgozott együtt a fejvadász cég, milyen véleménnyel vannak róla az ügyfelei, valamint sok esetben az is kiderül, milyen pozíciókba sikerült elhelyezni munkaerőt.

Legyetek Ti a következők!