Piaci Bér és Juttatási Csomag: A HR Szakemberek Titkos Fegyvere!

Spórolj akár nettó 4 millió forintot évente egyetlen pozícióval – Ismerd meg a piaci bérek optimalizálásának hatékony módszerét!

Keresed a hatékony megoldásokat a munkaerő költségeinek optimalizálására 2024-ben? Szeretnéd a HR területén elérni azt a kisebb áttörést, ami jelentős megtakarítást hozhat a vállalatod számára? A piaci bér és juttatási csomagunkkal olyan szakértői megoldást kínálunk, amely nemcsak időt, hanem jelentős pénzügyi forrásokat is megtakarít neked. Szakértőink segítségével pontosan megállapíthatod a piaci bér szinteket, elkerülve a túlfizetés vagy alulfizetés csapdáját. A szolgáltatásunkkal nemcsak a bérköltségeken spórolhatsz, hanem a HR folyamatok hatékonyságát is növelheted, miközben biztosítod a munkavállalói elégedettséget és lojalitást.

Előnyök és Szolgáltatás Jellemzői

 • Megbízható Piackutatás: Elvégezzük helyetted a piackutatást, így nem kell attól tartanod, hogy irreális bért állapítasz meg. A legfrissebb piaci adatok alapján meghatározott bérkeret segíti a versenyképes, de költséghatékony bérszabályozást.
 • Személyre Szabott Jelentések: Tisztán látható bérek egy vagy több pozícióhoz, alátámasztva mindezt egy személyre szabott jelentéssel. A részletes elemzés segít megérteni a piaci tendenciákat és azokat a HR stratégiába integrálni.
 • Jelentős Megtakarítás: Szeretnél évente akár 4 millió forintot megtakarítani egyetlen pozíción, mindezt kevés befektetett energiával, szakértőinkre bízva? A megfelelő bérbeállításokkal ez valós lehetőség.
 • Idő- és Energiatakarékos Megoldás: Tervezett és jól végrehajtott bérstratégiánkkal időt és energiát spórolhatsz, mivel mi vállaljuk a teljes folyamatot az adatgyűjtéstől a jelentések elkészítéséig.
 • Potenciális Jelöltek Felmérése: Nem csak a béreket elemezzük, hanem segítünk megtalálni a legmegfelelőbb jelölteket is. Szolgáltatásunk része, hogy segítünk kiválasztani a pozíciókhoz illő potenciális munkavállalókat.

Milyen esetekben érdemes minket választani:

 • Nincs időd vagy erőforrásod a bonyolult piackutatásokra.
 • Szeretnél egy megbízható, külső szakértői véleményt a bérstruktúrádról.
 • Célod a munkaerő megtartása versenyképes, de költséghatékony bérekkel.
 • Meg szeretnéd érteni a piaci bérszintek változásait és azok hatásait a vállalatodra.

Mit mondanak ügyfeleink?

 • SERCO INFORMATIKA Zrt.
 • Nagy Ildikó HR Manager Diaverum Kft.
 • Pintér-Tóth Tünde HR Generalista SK ON HUNGARY Kft.

A csomagunk 3 fő részből áll:

1. Piaci kutatás és bér meghatározás

 • Szakértőink elvégzik a piackutatást, amely magában foglalja a poziciónak megfelő munkavállaló valós bérigényeinek összehasonlítását, és a releváns bérkeretek meghatározását.
 • Pontos bérinformációk biztosítása, elkerülve a túl- vagy alulfizetést.

2. Személyre Szabott Jelentések

 • Egyedi jelentések készítése, amelyek részletesen bemutatják az általad adott pozíció piaci bérét, beleértve a juttatási csomagokat is.
 • Tisztább képet kapsz a bérek piaci helyzetéről, ami segít jobb döntéseket hozni.

3. Potenciális Jelöltek Felmérése

 • Nem csak a béreket elemezzük, hanem anonimizált önéletrajzot kapsz valós potenciális jelekről, ellenőrizheted, hogy az adott önéletrajz alapján megfelel-e neked. 
 • Valós potenciális jelöltek konkrét bérigényt ismerheted meg.

Csak az első 10 embernek garantáljuk a kedvezményes árat!

Miért Egyedülálló a Piaci Bér és Juttatási Csomagunk?

Kinek Ajánljuk a Piaci Bér és Juttatási Csomagot?

Nyugi, velünk biztosra mehetsz!

30 Napos 100% Pénzvisszafizetési Garancia: Amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatással, ígérjük a teljes vételár visszatérítését 30 napon belül.

Profi kollégákkal dolgozunk együtt:

“10 év repülés után 2015-ben kezdtem el IT – mérnök toborzással foglalkozni, mely tapasztalatomat 2019 óta vezetőként hasznosítom az iJobnál.
Egyenlőségen és minőségi munkán alapuló vezetőként arra törekszem, hogy példamutatással inspiráljam a csapatomat, mellettük álljak, és az elégedett ügyfelek és jelöltek érdekében a tudásunkat és módszereinket folyamatosan fejlesszem. Folyamatosan kutatok új fejlődési lehetőségek, eszközök, módszerek és források után, hogy a lehető legmodernebb és le
ghatékonyabb hátteret és a folyamatos szakmai fejlődést biztosítsam a csapatom számára.
Szupererő: Inspirác ió, fejlődés, minőség, határozottság.
Szeretem: Együttműködés, hatékonyság, precizitás
Nem szeretem: Akadályoztatás, tiszteletlenség, kommunikáció hiánya
Ezeken a területeken vagyok sikeres és magabiztos: IT – Mérnöki pozíciók, Vezetői pozíciók”
Fehérvári Annamária @ Recruitment team leader az iJOB-nál.

Gyakori kérdések:

Ez egy teljes körű szolgáltatás, amely magában foglalja a piaci bérkutatást, személyre szabott bérjelentések elkészítését, valamint a potenciális jelöltek felkutatását és értékelését.

A szolgáltatás segít a bérköltségek optimalizálásában, időt és pénzt takarít meg, emellett pedig támogat a versenyképes és igazságos bérszabályozásban.

A teljes folyamat időtartama függ az adott projekt bonyolultságától, de általában 8 munkanapon belül elkészülünk.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk, amennyiben nem lennél elégedett a szolgáltatásunkkal.

Igen, minden szolgáltatásunkat az ügyfél specifikus igényeire szabjuk, biztosítva, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat kapják.

Az oldal alján megtudja renndelni csomagunkat, és egyszerűen és biztonságosan ki is tudja fizetni bankkártyával.

Széles körű iparági és pozíciós tapasztalatunkkal számos területen tudunk segíteni, beleértve az vezetői, mérnöki, IT-t, pénzügyi szektort, értékesítést, és sok más területet.

Igen, kínálunk további konzultációt és támogatást, hogy biztosítsuk az elért eredmények fenntartását és a folyamatos fejlődést.

A Csomag Tartalma:

 • IJOB Követelménylista Kitöltése Szakértőnkkel: Ez a lépés biztosítja, hogy minden szükséges információt figyelembe vegyünk a piackutatás során.
 • Szűrések Elkészítése: A piaci adatok és információk alapján szűrjük ki a releváns bérinformációkat.
 • Részletes jelentés, amely tartalmazza a szűrések eredményeit és az IJOB követelménylista alapján kiválasztott jelöltekről szóló információkat.
 • AJÁNDÉK 3 JELÖLT: Az IJOB követelménylistának és a pozíciónak megfelelő önéletrajzot, vagy leírást továbbítjuk neked anonimizáltan, hogy tisztább képet kapj a piaci helyzetről.