Mit szólnál hozzá, ha az értékes idődet nem munkaerő kereséssel töltenéd?

Engedd, hogy szakértők segítsenek a tökéletes munkaerő megtalálásában!

IJOB.hu – Munkaerő kiválasztás garanciával, sikerdíjért!

Bízd a kiválasztást profi toborzókra!

Hogyan működik a IT fejvadászat?

Az iJob a munkerőpiac alapos tanulmányozása után IT szakemberek fejvadászatára specializálódott. A fejvadászat során profi IT recruitereink a pontos igényfelmérést követően saját maguk keresik meg direkt módon a megfelelő IT szakembert, különböző adatbázisokból dolgoznak, széles kapcsolati hálózatukat és a megfelelő keresési csatornákat felhasználva kutatnak, előszűrést végeznek, interjúztatnak! Arra is figyelnek, hogy az adott – akár remote típusú, akár onsite –  munkakörbe a lehető legjobban beilleszthető legyen a munkavállaló, rendelkezzen a megbízóink által elvárt tapasztalatokkal, tudással, a megfelelő programnyelv ismeretével és a kívánt emberi tulajdonságokkal.

Több sikeres IT területen való elhelyezés után büszkén mondhatjuk, hogy IT recruiter csapatunk felkészült arra, hogy megbízóinknak a lehető legjobb jelentkezőket hozzuk az adott követelményeknek megfelelően.

Hogyan keresünk más területre ideális munkatársat?

Az iJob segít Neked, hogy megtaláld az ideális munkatársat az alábbi területekre is:

• pénzügy
• beszerzés 
• értékesítés és
• adminisztráció

Legyen szó mérnöki, felső- vagy középvezető vagy akár asszisztensi pozícióról, az iJob segít, hogy a lehető legrövidebb időn belül megtalálja Neked az ideális munkatársat! Ezekre a pozíciókra is találunk megfelelő munkatársat, hirdetéseinket a legismertebb állásportálokon kívül különböző platformokon jelenítjük meg, folyamatosan fejlesztjük adatbázisainkat, lépést tartunk az újabb és újabb médiaplatformok által nyújtott lehetőségekkel.

Tudtad?!

A kiválasztás sikere nem csak a megfelelő álláshirdetés megírásán múlik. Ne bízd a véletlenre! 

Tapasztalt marketingeseink, kiválasztási specialistáink és HR-eseink szorosan együttműködve dolgoznak a kiválasztási folyamat első mozzanatától az munkaszerződés megkötéséig, hogy a tökéletes munkaerőt a lehető leghamarabb felkutassák számodra!

Segítünk felépíteni a tökéletes csapatot!

Álláshirdetéseinket saját honlapunkon és a legismertebb állásportálokon kívül egyszerre minimum 5 felületen jelenítjük meg és folyamatosan bővülő álláskereső adatbázisunk segítségével kutatjuk fel a legjobb jelölteket. 

Dőlj hátra, és élvezd, hogy tapasztalt csapatunk elvégzi helyetted a munka nehezét!

Mennyibe kerül megtalálni a tökéletes csapattársat?

Áraink minden esetben egyediek, a te igényeidre szabva és az aktuális pozíciónak megfelelően. Ha kíváncsi vagy a pontos összegre, nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni tőlünk! Töltsd ki az űrlapot, és mi 2 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, hogy megkaphasd személyre szabott, egyedi ajánlatodat!

(Ne feledd, kizárólag sikerdíjért dolgozunk, ha mégsem találnánk meg Neked a tökéletes munkatársat, akkor nem kell fizetned!)

Engedd, hogy szakértők segítsenek a tökéletes munkaerő megtalálásában!

Megbízónk tollából:

Elmondhatom, hogy meglepően profi és összeszedett csapatot ismertem meg az Ijob munkatársaiban.
Már az előkészület fázisa, amikor az árajánlat elkészítéséhez kértek infót kollégái, meggyőzött róla, hogy alapos és körültekintő céggel van dolgom.

Az igény lista összeállítása is profizmusról és nagy tapasztalatról árulkodott. A pontosságról nem is beszélve. A visszahívási ígéretet is percre pontosan teljesítették.
A keresés meglepően hamar hozott eredményt, ráadásul köztük volt az a jelölt is, akivel végül megállapodtunk. Ezúton is szeretném megköszönni a hozzáértő és hatékony munkát!

Turi Szabolcs , társtulajdonos, Licon Kft.

És még sokan mások…

 Legyetek Ti a következők!