Legyen saját fejvadászod!

Nem kellemes ezt kimondani, de az életünk egyik legmeghatározóbb szereplője a pénz, hisz szó szerint a saját és szeretteink léte függ tőle.
Karrierünk tudatos építése ma már saját magunkkal szembeni elvárás kell hogy legyen, és aki nem így gondolja, könnyen és akár hosszabb távon is anyagi problémákkal fog szembesülni.
Külföldön jellemzően, ahogy mindenkinek van saját ügyvédje, háziorvosa, sok embernek van munkaerőpiaci tanácsadója.
Egy korábbi statisztika szerint, egy átlag ember életében akár 5-7 alkalommal váltott munkahelyet, mára ez a szám jóval 10 fölé emelkedett. Ennek különböző okai lehetnek pl.: családi állapot, lakhely változás, pályamódosítás, karrier váltás stb. A munkahely váltások között eltelt idő, több százezres, de akár milliós nagyságrendű pénzkiesést okozhat, ezért célszerű ezt minél rövidebbre csökkenteni. Sok esetben a próbaidőre sem teljes bért kap a munkavállaló, ami jellemzően 3 hónap, ezért ezzel is érdemes számolni.
Hogy ezek a váltások gyorsan és rugalmasan menjenek, célszerű munkaerőpiaci szakértőhöz fordulni.
A munkaerőpiaci tanácsadónk segít a saját arculatunk, portfóliónk kialakításában, napi szinten keresi a számunkra megfelelő állásokat, nem csak az állásportálokon, hanem munkaerő közvetítőkön, fejvadász cégeken keresztül is.

De, ami a legfontosabb, ajánl minket, és felelősséget vállal értünk.

Ő a mi munkaerőpiaci menedzserünk.

Ha a fent leírtakkal Te is egyetértesz és kíváncsi vagy rá, miben tudnék segíteni Neked, várlak szeretettel egy kötetlen és ingyenes személyes interjún*. Miután megismertem a szakmai múltadat, és elmondtad a jövőddel kapcsolatos elképzeléseidet, átbeszéljük miben tudok segíteni, és hogy milyen konkrét eredményeket várhatsz a közös munkától.
*Tekintettel a jelenlegi helyzetre természetesen ez online is megoldható.